Desene animate

Options Desene animate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Postat: Monday, September 4, 2006 1:31 PM

Nivel: SAFIR

Intrat: 3/27/2006
Postari: 18834
Desene animate

Cat timp credeti ca ar fi bine ca un copil sa urmareasca desene animate?

Acum, in periada vacantei de vara, Catinca m-a terminat de cap. Eu, care sunt atat de pariga in ceea ce priveste desenele animate, de abia reuseam sa o scol din pat.
georgy_adinutza
Postat: Monday, September 4, 2006 1:38 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/2/2006
Postari: 3065
Locatia: Bucuresti
Alina wrote:
Desene animate

Cat timp credeti ca ar fi bine ca un copil sa urmareasca desene animate?

Acum, in periada vacantei de vara, Catinca m-a terminat de cap. Eu, care sunt atat de pariga in ceea ce priveste desenele animate, de abia reuseam sa o scol din pat.Cred ca ideal ar fi sa vada cam in jur de 1 ora sa zicem desene la tV !!! Nu stiu exact , ptr ca Adina a mea nu se uita nici 5 minute la desene !!!oare oare oare
Anaida
Postat: Monday, September 4, 2006 2:00 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 2/12/2006
Postari: 1855
georgy_adinutza wrote:Cred ca ideal ar fi sa vada cam in jur de 1 ora sa zicem desene la tV !!! Nu stiu exact , ptr ca Adina a mea nu se uita nici 5 minute la desene !!!oare oare oare

Stai sa mai creasca si sa descopere Minimax-ul, ca te vad eu...asa ziceam si eu de Razvan anul trecut, dar din vara asta le-a prins gustul si chiar le stie cand incep, le recunoaste dupa melodii...iar seara are program de Tom si Jerry la calculator de abia-l dezlipesc cand e vb de culcare...incerc si eu cat pot sa-i limitez timpul petrecut in fata tv-ului si, cat a fost cald afara, am reusit. Acum o sa vina frigul, o sa mearga la gradi si...mai vedem noi.
mama_Sonyei
Postat: Monday, September 4, 2006 6:30 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/24/2006
Postari: 1062
Locatia: Romania
Si a mea recunoaste desenele din baie... fuge sa vada una-alte (Danny&Daddy, Pucca, Arthur, Bing si Bong)... Am noroc ca astea tin maxin 5-10 minute, apoi renunta, cele lungi nu-i plac... Eu o las cam jumate de ora, oricum nu sta ea mai mult, iar seara am puse pe calculator D&D si Pucca si ii spun ca vedem 3 episoade si apoi la culcare ca si Danny se duce la somn... Si o sting si nu mai avem discutii ras
stele_pe_cer
Postat: Monday, September 4, 2006 11:53 PM


Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6678
Eu sunt sigura ca pe Matei nu il voi lasa mai mult de 1 ora in cursul saptamni (o ora/zi) iar in week-end poate 2 ore per total.Prefer sa il plimb, sa il duc la muzee, sau la munte, la mare, in tabere, excursii, decat sa il tin priponit in fata Tv-ului, si neinvatand nimic folistor de la el.

Apoi, mai depinde si de anotimp:vara, cat e ald si ziua mai lunga, scurtez si programul de desene, iar iarna, cand nu prea ai asa multe activitati, mai "lungesti'programul de desene, dar niciodata nu as vrea cxa desenele sa le vizoneze inainte de culcare (vise urate, insomnie)

Cel putin acum asa gandesc, sa vedem daca imi voi skimba ideile pana atunci.
mirela76
Postat: Wednesday, June 27, 2007 8:48 PM
Nivel: Guest

Intrat: 2/12/2006
Postari: 5
Eu am o fata de 7 ani si un baiat de 2 ani,cand se uita la desene animate imi acapareaza televizoarele ,unul intr-o camera ,altul in alta camera sunt nebuni dupa desene .
bereea
Postat: Sunday, October 5, 2008 1:53 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
un desen animat pe zi.Urmareste , de obicei, un desen cu Barbie, care a devenit preferata ei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed