DanaDii

Profil: DanaDii
Despre
Utilizator: DanaDii
Nivel: Membru
Nume real:
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: nu e disponibil
Statistici
A intrat: Tuesday, September 13, 2016
Ultima vizita: Tuesday, September 13, 2016 2:58 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sexul in timpul sarcinii
Postat: Tuesday, September 13, 2016 2:58 PM
Buna ziua! Contactul sexual in timpul sarcinii trebuie evitat de la o anumita luna de sarcina, insa depinde de persoana si de evolutia sarcinii. Trebuie sa lasati orice jena la o parte si sa discutati deschis cu medicul ginecolog pentru ca el va va spune exact ce trebuie sa faceti. Eu merg la un medic foarte bun, extrem de deschis cu paecientele si de fiecare data ma incurajeaza sa discut deschis cu dumnealui pentru a evita problemele pe care mi se pot crea. Am inteles ca este cel mai bun lucru sa discut cu dumnealui si asa ma facut de fiecare data, de aceea si sarcina si toate situatiile ginecologice intampinate de mine au foat rezilvate cu brio. Va sfatuiesc sa aveti curaj si sa vorbiti cu medicul despre acest subiect!
Subiect: GREUTATEA in timpul sarcinii
Postat: Tuesday, September 13, 2016 2:57 PM
Buna ziua! Greutatea in timpul sarcinii variaza dela persoana la persoana. Eu am un fizic destul de mic in dimensiuni, iar in timpul sarcinii nu am luat prea mult in greutate, cel putin nu a fost asa vizibil, iar cei din jur ma speriau de fiecare data cand ma vedeau. Norocul meu a fost ca medicul meu ginecolog m-a linistit de fiecare data si mi-a demonstrat ca nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca totul este in regula. Am nascut foarte bine, un copil sanatos si frumos, iar lucrurile au decurs foarte bine, desi toata lumea ma panica. Am mare incredere in acest medic, el chiar reuseste sa calmeze peciantele pentru ca sarcina sa evolueze asa cum trebuie.
Subiect: Arsurile epigastrice
Postat: Tuesday, September 13, 2016 2:56 PM
Buna ziua! Exista tot felul de elemente care ne afecteaza starea de sanatate in timpul sarcinii. In ceea ce priveste problema arsurilor epigastrice aceasta depinde mult si de alimentatie si de multi alti factori care o pot ameliora sau accentua. In acest caz trebuie sa va vada medicul ginecolog pentru a gasi o solutie buna pentru eliminarea problemei. Va recomand sa mergeti la un medic bun care sa se ocupe indeaproape de orice problema a dvs, dr. Silviu Istoc. Eu sunt foarte multumita de dumnealui, isi trateaza pacientele cu cea mai mare atentie si se concentreaza supra tuturor problemelor care apar in timpul sarcinii. Este un medic excelent.
Subiect: Cele mai frecvente motive de teama in sarcina?
Postat: Tuesday, September 13, 2016 2:55 PM
Buna ziua! Cu siguranta orice femeie simte palpitatii cand vine vorba de o sarcina. Eu cred ca medicul ginecolog are un rol foarte important pentru ca sarcina sa decurga foarte bine. De cele mai multe ori apar complicatii, de aceea este bine ca medicul sa monitorizeze cum trebuie sarcina pentru ca mamica sa nu se streseze. Daca vreti sa aveti o sarcina usoara va recomand medicul cu care am nascut eu, dr. Silviu Istoc, este foarte bun, se ocupa foarte bine de paciente si le ofera incredere si siguranta. Asta am simtit si eu, am avut o sarcina cu simptome accentuate, dar acest medic m-a facut sa fiu optimista si a avut grija de mine. Este un sepcialist!