Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 2/12/2006 Postari: 17757 Locatia: Bucuresti
| Daca ati achizitiona o casuta, cum v-ar placea sa arate?
Eu am gasit cateva proiecte care imi plac..., dar ... raman doar un vis...

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 2/12/2006 Postari: 17757 Locatia: Bucuresti
|  |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 2/17/2012 Postari: 205
| Pentru mine asta este casa ideala, cu multe carti bune, un ceainic si o clima moderata : CasandraE attached the following image(s):
|
|

Intrat: 8/19/2012 Postari: 181 Locatia: U.K. si Romania
| Superbe modele! Anul asta ne-am hotarat sa incepem si noi o casa la munte. Ptr ca in vara anului trecut a cumparat tatal meu un teren la Poieni (undeva in apropierea Lugojului, Timisoara), aproape de satul unde sta bunica mea. Si avem cateva idei. Vreau ceva mai rustic si frumos, ca si fermele din telenovele Trebuie sa ne hotaram. Peste 2 luni trebuie sa faca 'proiectul' . Niste poze cu idei :
  Si...casa preferata a mea si a sotului meu : Ultima o ador!!
|
|
Intrat: 2/17/2012 Postari: 205
| Deyu. wrote:Superbe modele!  Ultima o ador!!
Pentru piscina din curte iti recomand modelul asta:
|
|

|
Wow,mersi! E superba! Ne gandeam sa facem o piscina in forma de "8". Stii la ce ma refer ? Sau una in forma de "ochi", asa ceva Adica piscina rotunda si un jacuzzi mic rotund langa. Da' nu-mi fac eu jacuzzi. Mi se pare ca sunt bani aruncati Asa ca raman la o piscina simpla, ca si modelul tau Ma refeream la model, asa patrat. Dar cat despre felul cum se lasa si vine apa... Magnific! |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13404 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Superbe! Am vazut intr-un filmulet una pe rotund,...superba!
|
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22723
| AdrianaC wrote:Daca ati achizitiona o casuta, cum v-ar placea sa arate? Eu am gasit cateva proiecte care imi plac..., dar ... raman doar un vis... 
Asta este casuta mea...cu mici schimbari |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Piscina aia costa mai mult decat casa
|
|

| t-mihaela wrote:Piscina aia costa mai mult decat casa Cred si eu. Arata mult prea performanta |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 5/27/2006 Postari: 14338
| Deyu, pai tie ce-ti trebuie piscina la munte? Pentru 2-3 sapt. de caldura si nici aia foarte mare?!...
On-topic: Bereea, foarte frumoasa casuta voastra! Ideea e ca acum se gasesc multe proiecte frumoase de casute cochete, pe gustul si nevoile fiecaruia... bani sa fie!!
Insaaaaa... eu ma topesc atunci cand vad casute in stil brancovenesc, neoclasic ori mediteranean. Am o slabiciune pentru ele; stau pierduta si le admir. |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22723
| Multumesc, Kali!Am adaptat-o la nevoile noastre si desi pe dinafara arata la fel (cu exceptia garajului care s-a transformat intr-un birou), inauntru am impartit altfel |
|

| kali wrote:Deyu, pai tie ce-ti trebuie piscina la munte? Pentru 2-3 sapt. de caldura si nici aia foarte mare?!...
Vreau si eu sa ma relaxez! Pai iti dai seama ca nu e la inaltime mare, nu e frig, doar ca ninge iarna si vara e destul de cald |
|
|