Crissy

Profil: Crissy
Despre
Utilizator: Crissy
Nivel: Avansat
Nume real: Cristina
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: Femeie
Statistici
A intrat: Friday, August 7, 2015
Ultima vizita: Tuesday, March 19, 2019 6:10 PM
Numarul de postari: 1,588
[0.16% din toate postarile / 0.97 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 62
Postat: Saturday, January 13, 2018 6:34 PM
LAURA0202 wrote:


topai Cheek Kiss DistanceKiss

Daca, vi si cu globul fermecat.....mai bine Cheek Kiss


Chiar mai scriam ca te salut si ma gandeam la tine dar sigurul nu ai mai avut timp cu bobita ta, e bine? sanatoasa?
Te asteptam cu drag iubita.



Cheek Kiss




computerlove

Globul l-am dat mai departe ca n-ar fi avut viata lunga cu turbata mea mica hohot hohot E bine, sanatoasa si slava domnului doarme toata noaptea ras

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Clubul aspirantelor - 62
Postat: Saturday, January 13, 2018 6:32 PM
DiaCatalina wrote:



Eu sunt noua dar te-am citit la aspirici si te placeau mult fetele ca erai funny. Ma bucur sa te intalnesc hihi! Cum e bebita al tau?computerlove (e fetita?)

Ce mamica curajosa esti tu!!

Bine te-am gasit ia vezi cum faci sa sari gardul pana ma apuc eu de treaba topai bebelusa mea e o draguta si in acelasi timp o agitata de nu se poate, momentan e disperata ca vrea sa stea in fundulet dar e inca prea mica hearts

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Clubul aspirantelor - 62
Postat: Saturday, January 13, 2018 5:44 PM
Buna gagici va mai aduceti aminte de mine? In cateva luni cred ca ma reintorc la aspirici pt bb2 hearts

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Clubul aspirantelor - 59
Postat: Tuesday, October 3, 2017 5:37 AM
LAURA0202 wrote:


Te am prins Buddy1

DistanceKiss

cum mai esti iubita ? mai poti? mai ai mult pana imi lasi mie locul tau liber ? ras Doamne sincer as vrea adr in acelasi timp mi e o frica/teama ....poate si de cele 9 luni si de dupa mai sigur....


AngelNot

Cheek Kiss


campfire


computerlove

Laura draguta mereu te gandesti la mine Cheek Kiss computerlove locul sa stii ca e liber de aproximativ 6 saptamani deci vezi ce faci. Praf de burtica n-am sa mai trimit am in schimb praf de bebe mic cu miros de laptic majoreta majoreta majoreta

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Clubul aspirantelor - 59
Postat: Monday, October 2, 2017 11:49 PM
anemona30 wrote:
am facut test .,este pozitiv!!!!!!yes yes

https://ibb.co/b7ddWG

Felicitari era si timpul hearts

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Thursday, September 7, 2017 12:36 AM
Andia wrote:
Felicitari pentru bebela Crissy!! Abia acum am vazut ca deja ai nascut coeur

multuuuuuu computerlove

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Thursday, September 7, 2017 12:30 AM
Andreea06 wrote:
Crissy chiar ma intrebam de tine daca ai nascut, mai ales de cand a pus raluca vestea ca la ea a venit bebe deja. Felicitaaari! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!

Eu nu ma tem de cezariana, de asta si aleg, mai grav ma tem de naturala si neprevazut cum a patit sora mea de a ramas bebe blocat.. stiu, e operatie, poate dura 2 zile sa ma simt mai bine sau 2 sapt, sau mai mult.. dar prefer asa ca ma trec fiori cand ma gandesc la naturala, ma streseaza maxim gandul.

Bebe in patutul lui vreau sa il obisnuiesc de la cateva luni, dar initial sunt ok sa doarma cu noi, cred ca e mai simplu clar, la cat de des o sa aiba cicluri de somn si alaptare.

Dar ma tem sa nu il lovim in somn din greseala, atata tot.. de asta basinetul ala era ideal, era f aproape, ii auzeam respiratia si tot dar totusi in spatiul lui propriu. Dar nu incape la mine asa ca vedem alte solutii.

Nu vreau sa stea pana la 1 an cu noi in pat ca apoi greu va dormi singur, nepotelul meu a dormit f bine singur dar surioara lui mai mica a stat mai mult cu parintii in camera fiindca il trezea pe baiat si acuma la 4 ani tot vrea cu mami sa doarma ..

Totul e potrivit daca e cu o limita, fiecare stie care e limita lui.. important e sa ne fie bine si noua si la bebei.

Multumim! Si mie imi teama sa n-o lovim in somn avand in vedere ca nici eu si nici tati nu suntem chiar micuti si firavi dar se pare ca instinctul si 2 prosoape facute sul functioneaza.
Lili ceiutul ala o fi bun pentru colici dar nu e chiar ok pentru bebe sub 6 luni pentru ca impiedica absorbtia fierului, matusa mea e pediatru in Buc si a tinut sa-mi explice treburile astea ca nu cumva sa ma apuc sa-i dau apa sau ceai la indemnul celor din jur. Multe din lucrurile care erau ok pe vremuri nu se mai recomanda acum conform OMS dar nu toti medicii isi actualizeaza cunostiintele.

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Thursday, September 7, 2017 12:19 AM
Inawar wrote:
Crissy, felicitari pentru bebelusa!
Stiu ca erai hotarata sa nasti natural fara anestezie dar pana la urma important e sa iti tii fetita in brate! hearts
Eu am pus o canapea extensibila langa patut si o sa dorm acolo cu bebe, sa aiba acces la lactobar de cate ori doreste :) sper sa nu am probleme cu lactatia. Mai tarziu o sa-l pun in patut sau cand merg la baie si vreau sa stiu ca sta unde trebuie.
Dupa cat timp ai reusit sa o ridici in brate?
Cheek Kiss

Natural vroiam dar n-a fost sa fie.. si am scos-o la fix avea ff putin lichid si deja era verde uff
In brate am tinut-o din prima zi adica imediat ce am iesit din operatie, am tinut-o in brate si stand in picioare imediat ce am putut sa ma ridic singura. Canapea extensibila langa patutul ei am pus si eu dar nu s-a dovedit a fi o solutie avand in vedere ca nu adoarmme decat in brate si cum simte ca o pun jos face ochii cat cepele. Vezi sa nu fie foarte joasa canapeaua in caz de cezariana e mai greu cu ridicatul daca e prea jos.

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Wednesday, September 6, 2017 10:14 PM
MadaMadalyna wrote:


Eu am avut poate nenorocul sa vad doar persoane dupa cezariana care aveau niste fete triste de parca nici nu se bucurau de venirea copilului pe lume, iar in caz de e sa ajung din motive medicale la cezariana , doar de teama ca le.amSi vazut asa sigur am sa am un soc de frica....

Sincer iti spun ca am bocit de nu stiam de mine cand am aflat ca trebuie sa fac cezariana a doua zi, eram mega panicata cu durerile si recuperarea dar totul a fost pe repede inainte.. mers in sala de operatii, stat in fund pentru anestezie apoi intinsa pe masa si asteptam sa-mi vad puiul. Unde am nascut eu dupa operatie nu te baga la terapie intensiva ci direct in camera, ti se recomanda sa nu ridici capul timp de 6 ore, ti-l aduc pe bebe in brate si trece timpul.. dupa 6 ore ai program de ridicat aici nu mi-a fost mie bine pentru ca nu-mi recuperasem asa repede forta in picioare si dupa 2 pasi mi s-a facut rau si am avut nevoie de masca de oxigen. A doua zi de dimineata am inceput sa merg cu ajutoare iar seara faceam singura ture pe holul spitalului dupa ce am scapat de sonda si tubul de drenaj. In ziua 3 m-am simtit suficient de in forma cat sa merg sa fac dus singura si de atunci sunt ok sic

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart

Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Wednesday, September 6, 2017 9:41 PM
Andreea06 wrote:
Lili si alte mamici, voi ati dormit cu bebe in pat in primele sapt? Cat e recuperarea?

Ma uitam la asa ceva pentru asta:
http://pernegravide.ro/baby-nest-sau-cuib-pentru-bebelusi-si-copii/

Noi dormim toti 3 in pat si sincer iti spun e cea mai buna alegere cea mica adoarme doar in brate si se lasa cu scheme mega complexe cand trebuie s-o transferam chiar si intre noi in pat. Cezariana am facut la 40s+1 si chiar nu e bau bau.. primele 2 zile sunt mai nasoale in sensul ca tragi de tine sa te ridici din pat si sa mergi si daca esti ca mine stai cu frica in san ca se desface operatia la fiecare rotire/ridicare, apoi e din ce in ce mai bine.. maine am 2 saptamani de la nastere si sunt aproape ca noua.

32 ani TTC >1 an
AMH 6,770 ng/mL / prolactina 580 mUI/L ref (40,3 - 530,0) - dostinex 1 la 7 zile
ovare micropolichistice - metformin fara rezultat / il iau in continuare 2000mg/zi - oprit la test pozitiv
hipotiroidie - tiroidita autoimuna hashimoto - euthyrox/seleniu
MTHFR A1298C heterozigot - acid folic 10mg
PAI-1 5G/5G homozigot - schimbat Aspenter cu Aspirin Cardio
EPCR prezete alelele A1/A2
Stimulare combinata sept 2016: z3-7 3x Clostilbegyt, z8-13 Gonal-f 75 ui/zi, z12-13 Menopur 75 ui, z14 Pregnyl 5000 - failed
Stimulare combinata oct 2016: z2-6 3x Clostilbegyt, z2-12 Gonal-f 75 ui/zi , z12 Menopur 75 ui, z13 Pregnyl 10000 - failed
Sarcina naturala dec 2016 -> bebelusa mica si agitata august 2017


My Ovulation Chart