Guest

Profil: Guest
Despre
Utilizator: Guest
Nivel: Guest
Nume real:
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: Barbat
Statistici
A intrat: Sunday, February 12, 2006
Ultima vizita: Tuesday, March 11, 2008 6:41 PM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Se poate slabi rapid sau e mit?
Postat: Wednesday, January 17, 2018 4:15 PM
Se poate slabi sanatos , dar trebuie efort pe o perioada mai lunga. Efort inseamna dieta echilibrata, exercitii fizice in fiecare zi, un program de odihna adecvat, o gandire pozitiva. Eu am inceput sa beau si ceaiuri de slabit hello slim, dar mai mult pentru a ma energiza in fiecare dimineata.

Subiect: Se poate scapa de sforait sau e necesara operatia?
Postat: Friday, December 15, 2017 2:16 PM
Cred ca sunt si ceva sprayuri care pot ajuta pentru decongestionarea nazala. Problema intervine cand sunt obstructionate caile vazale si atunci apare sforaitul. Un control la medicul orl-ist poate rezolva acest incovenient.
Subiect: Remedii pentru a scapa de riduri si cearcane
Postat: Monday, December 11, 2017 10:12 AM
Eliminarea ridurilor care apar pe ten se poate face si prin spalare cu tot felul de ceaiuri. Pentru pistrui stiam ca se folosesc si ceaiurile cu ghiocei.

Subiect: Viermisori intestinali
Postat: Monday, November 27, 2017 4:49 PM
Albendazol are cel mai bun efect împotriva viermilor din burta.
Subiect: Goji Berry supliment pt slabit
Postat: Wednesday, November 22, 2017 10:39 AM
Cu ceaiurile de slabit a incercat careva sa slabeasca? Ceaiurile au avantajul ca nu produc efecte secundare asa urate.

Subiect: Solutii pentru stoparea caderii parului
Postat: Monday, October 16, 2017 1:22 PM
Sunt foarte multe remedii. alternative sau nu care promit ca pot stopa caderea parului intr-un timp scurt, dar ceea ce conteaza cel mai mult e sa alegem si sa folosim doar acele produse naturale pe baza de plante care sa actioneze rapid si fara sa produca efecte secundare.

Subiect: Rasbery ketone 700 ati folosit?
Postat: Friday, September 29, 2017 10:15 AM
manu74 wrote:
Exercitii ati incercat? Se pot dovedi de cele mai multe ori mult mai eficiente decat curele cu diverse produse.Asta cu exercitiile e foarte tare. Intr-adevar exercitiile conteaza foarte mult atunci cand vine vorba de o scadere eficienta in greutate, care sa ajute si la mentinerea sanatatii organismului per ansamblu.

Subiect: Vreau sa slabesc! - 3
Postat: Tuesday, September 26, 2017 9:52 PM
Cand vine voba despre slabit, discutia este atat de nuantata incat ar trebui topicuri separate: slabit pentru estetica, slabit pentru un eveniment, slabit de "nebunia femeii", slabit din motive medicale. De abia aici, la ultima, discutia este foarte serioasa si ar trebui abordata cu prudenta si informatie. Uitati aici cele mai frecvdente intrebari referitoare la slabit, modalitati, daca si cand este cazul....https://www.bariatrie.ro/
Subiect: Otita se trateaza cu un singur puf in nas!
Postat: Tuesday, September 26, 2017 9:25 PM
nfectiile tractului respirator se pot combate cu un „puf” de Rinogermina. Cand „respiri” bacterii bune, blochezi din primul moment atacurile germenilor responsabili de infectiile tractului respirator. Pulverizate in nas, bacteriile „bune”creaza un efect de bariera. Acestea restabilesc flora germenilor protectivi care sunt prezenti in mod natural la nivelul nasului si gatului, permitandu-le sa reactioneze imediat in fata agresiunii germenilor patogeni. Daca aceasta aparare este eficienta, atunci se inhiba multiplicarea intrusilor periculosi precum Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Streptococcus pyogenes (responsabili de infectiile tractului respirator), protejand organismul de atacurile lor.
Bacterioterapia cu Rinogermina este, prin urmare, o arma in plus pentru protectia tractului respirator impotriva infectiilor si diminuarea efectelor nedorite ale folosirii continue a antibioticelor.
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Tuesday, September 26, 2017 9:14 PM
PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL A DESCHIS UN NOU DEPARTAMENT DE PEDIATRIE. Pana acum nu era decat pentru adulti. Spitalul Ponderas este specializat in boli metabolice si bariatrie. Acum au un departament cu aceste specializari si petnru copii. Sunt singurii din tara.