Conturi pentru copii

Options Conturi pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rebe
Postat: Thursday, October 22, 2009 10:01 AM
Nivel: Guest

Intrat: 2/12/2006
Postari: 5
buna,

am si eu o intrebare legata de cel mai bun depozt in lei de la noi.
as vrea sa deschidem pentru bebe un astfel de cont in care in primul rind sa primim alocatia
ma puteti ajuta?
multumesc

Catalina
Roxanel
Postat: Sunday, November 15, 2009 9:10 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/13/2006
Postari: 2691
Locatia: Cararea Dragostei nr. 3
Fetelor mi-am inchis contul, sa va spun cum am rezolvat.

Practic banca poate inchide contul daca vrea, dar nu vrea, caci trebuie sa ia si ea ceva bani legati de "intretinerea contului" dar in conditiile generale bancare ptr persoane fizice spune la pag.4 litera f, la pct.11 si 14 ca un cont poate fii inchis la initiativa bancii daca nu are miscare si este sub 15 euro. Asa ca, se poate, dar nu se vrea.disputa1
cadarg
Postat: Monday, November 11, 2013 9:11 AM

Nivel: Membru

Intrat: 11/11/2013
Postari: 1
Locatia: Bistrita
Vreau sa va intreb ceva .Am un prieten care are un depozit pentru copii deschis la BCR in urma cu 20 de luni,acuma cand si-a verificat contul in urma unor speculatii a observat ca din cont ii lipsesc circa 7 alocatii.Cum este posibil asa ceva sa ia comisioane asa de mari si ei nici macar nu te anunta iar pe urma daca ii intrebi sa spuna ca sunt comisuiane de administrare ale contului.Ne trezim ca ajung copii la 18 ani si o sa trebuiasca sa le mai ducem noi bani de acasa pentru administratia acestor conturi nu sa cdastibe bietii copi ceva.Si asa alocatia este de mizerie daca mai fura si bancile Hilar Bravoo

Mi-a dat de gandit pentru ca si eu am la fel depusi banii copiilor intr-un cont BCR deschis pe card o sa ma duc sa verific pentru ca daca este adevarat astia pe cand ne trezim nu avem nimica daramite cei 25% de la stat.
Daca este asa o sa le promovez banca peste tot pe internet.
TatyKS
Postat: Wednesday, February 19, 2014 9:11 AM


Nivel: MEMBRU FONDATOR

Intrat: 3/1/2006
Postari: 7513
Locatia: Ro
Am patit-o si eu la o banca , pentru ca la ei nu exista cont special pentru virarea alocatiei copilului, fara comisioane (cum era normal ) ... era ceva de genul " banca pentru locuinte "! Cand a venit extrasul acasa si am vazut ca in cont intrau in jur 38 ron , restul comisioane , am vazut negru in fata ochilor . Dupa aproape 2 ani de virat alocatii la ei , am luat in jur de 500 ron. In fine , aceasta banca lucreaza cat se poate de prost , nu vreau sa mai am de-a face cu ea .
Imediat am mers la o alta banca, unde aveam cont din de cativa ani buni si i-am deschis copilului cont pe numele lui ... de atunci la banutii lunari primeste si dobanda , plus ca ii pot transfera mereu cati banuti pot, chiar de acasa.
addelaroxana
Postat: Friday, July 11, 2014 11:43 PM

Nivel: Membru

Intrat: 7/11/2014
Postari: 4
Locatia: Romania
Personal recomand banca transilvania pentru persoane fizice. Am avut la ei si un cont de persoana juridica insa aveau comisioane destul de mari pentru cat ofereau.

In schimb la persoane fizice cele mai multe din comisioane sunt zero.

De curand am deschis un kidcont dobanda este de 4% la care se adauga si o bonificatie egala cu dobanda pe luna a12-a a anului in cazul in care nu scoti bani din contul kid.

Din ce am observat in conditiile semnate la deschiderea contului, nu sunt comisioane de administrare si nici de transfer intre contul propriu si contul kid.

Atentie insa la faptul ca bancile au obiceiul prost de a schimba conditiile, inclusiv dobanda, si de multe ori nu va informeaza. Bancile insa care se respecta trimit macar un email atunci cand au loc modificari contractuale.

Cel mai bine sa studiati cu atentie conditiile, si din cand in cand sa va uitati pe site-ul bancii daca apar modificari, sau chiar direct la o sucursala.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed