Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 2/12/2006 Postari: 17757 Locatia: Bucuresti
| Infectie la urechi - VIDEO |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Buna fetelor va rog foarte mult sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la otita .Bebele meu are 1 an si 7 luni si are timpanul rosu si inflamat,nasucul infundat.Am fost la medic ia dat augumentin ,otocalm,panadol,dar are o stare de somnolenta mare ar dormi in continuu ceea ce nu e pea normal la el .Ajutari-ma va rog cu un sfat.[ |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| Asteapta sa termini tratamentul si apoi vei vedea rezultatele. Si un adult bolnav are stare de somnolenta, organismul isi chelutie energie sa se apare de boala, trebuie sa recupereze. Sanatate! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 2/14/2006 Postari: 3898 Locatia: Bacau
| nikkis wrote:Buna fetelor va rog foarte mult sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la otita .Bebele meu are 1 an si 7 luni si are timpanul rosu si inflamat,nasucul infundat.Am fost la medic ia dat augumentin ,otocalm,panadol,dar are o stare de somnolenta mare ar dormi in continuu ceea ce nu e pea normal la el .Ajutari-ma va rog cu un sfat.[
NIkkis, nu stiu daca bebe este ok acum atat iti spun sa aveti grija sa tratati 100% infectia din urechiuta, noi tot cam la aceeasi varsta am patit la fel, tratamentul nu a fost bun si am ramas dupa 3 ani cu o sensibilitate la urechea dreapta. Multa sanatate
|
|

Nivel: Senior
Intrat: 11/10/2009 Postari: 7233 Locatia: Bucuresti
| Fetele stiti vreo clinica in Bucuresti care e deschisa azi si are ORL? Maria a acuzat ieri dureri la o ureche si azi dimineata am vazut ca ii cursese. |
|

Intrat: 3/2/2011 Postari: 5531 Locatia: Bucuresti
| Cel mai bine mi se pare sa mergi la urgenta la Budimex sau Gr Alexandrescu. |
|

| Aurishta - multumesc! Am ajuns pana la urma ieri seara si la Gomoiu si la Alexandrescu. Fata mea are otita la urechea stanga iar la cealalta are timpanul modificat de la o fosta otita netratata si cica nu aude prea bine cu ea. I-a dat tratament iar dupa aceea trebuie sa o duc la un control sa ii faca audiograma si sa o trateze si pe cealalta. Of of of - si cand credeam ca a inceput si ea sa prinda imnunitate si sa nu se mai imbolnaveasca! |
|
Intrat: 11/19/2006 Postari: 13514 Locatia: belgia
| Roxi,sanatate fetei! bine ca ai ajuns cu ea la timp si se poate trata. timpanul,din cate stiu eu,se reface,mai ales la copii... |
|

| Mela Ai dreptate, asa mi-a zis ca se reface - noroc ca am fost cu ea la medic - tot raul spre bine ca daca nu se imbolnavea la stanga nu observam ce are la cealalta urechiusa si poate surzea de tot in timp! |
|

Intrat: 3/2/2011 Postari: 5531 Locatia: Bucuresti
| Roxi, pana la urma raul a avut si o latura buna caci astfel s-a descoperit si problema veche! Multa sanatate micutei tale! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 7/3/2010 Postari: 1943
| Roxi, sanatate multa fetitei tale. |
|

| Fetele Multa sanatate si voua si micutilor vostri! |
|
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11794 Locatia: israel
| La noi sunt niste lumanari pe care le aprinzi si care introdu-se in ureche curatza totul.noi de cand am inceput sa-i facem asta lui Eden nici urma de otita sau dureri de urechi fiindca si noi eram mai mereu cu probleme.Plus ca in caz de urgentza cand nu puteti ajunge la vreun spital sau control spalati urechea cu apa distilata (nu sunt sigura daca asa se numeste in romaneste )si pune-ti picaturi antibiotice pentru ochi ajuta enorm. |
|

| Shirel cum se numesc lumanarile alea ca poate exista si la noi? |
|
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11794 Locatia: israel
| Lumanarile astea se numesc hopicandales .Pun si poze! shirel attached the following image(s):
|
|
|