Ce lucrati?

Options Ce lucrati?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dalissa
Postat: Friday, July 22, 2011 1:33 AM
Nivel: Guest

Intrat: 2/12/2006
Postari: 5
Ce presupune serviciul vostru, munca voastra zilnica? Ce va place si ce va displace la ceea ce faceti?
Cam cum decurge o zi din viata voastra la serviciu?
Eu ma aflu in stadiul de cautare a motivatiei sa merg la munca zilnic, bani prea putini, dupa 10 zile deja s-au terminat si iar trece o luna, iar ma chinui sa supravietuiesc.
Ce imi place? Am o satisfactie cand termin anumite lucrari naspa la termen sau cand obtin rezultate mai bune decat speram.Si colectivul e misto.
Ce nu-mi place?
Nu-mi place sa ma trezesc zilnic la 6 dimineata,sa ma tarasc la locul de munca unde niciodata nu stiu ce ma asteapta si cand ma voi intoarce acasa dupa terminarea programului, nu-mi place ca nu-mi pot organiza munca asa cum vreau, ci depind de "disponibilitatea" si seriozitatea celor cu care vin in contact pentru a-mi face treaba, nu-mi place cand stau cate 4-5 ore peste program si nu ma plateste nimeni, nu-mi place cladirea in care lucrez, in care nu exista minim de conditii, iarna nu e caldura iar apa calda nu exista niciodata (ca la stat). Si nu-mi place cand sunt chemata noaptea la munca, urasc chestia asta, plus stresul ala cand stai acasa stiind ca esti "de serviciu", cand suna telefonul am inima cat un purice, stiind ca iar ma cheama la munca, nu conteaza ca e zi, noapte, sambata, duminica, paste, craciun. Detesc chestia asta la serviciul meu.
Ce as prefera?
Aceeasi munca dar platita dublu cred ca m-ar face sa ignor toate chestiile care nu-mi plac si mi-as adora serviciul.
Ca sa prind curaj sa merg la munca zilnic (cum altfel?!), incerc sa-mi incep frumos ziua, ma machiez, ma imbrac un pic mai bine (mai elegant) decat e cazul, imi beau acasa cafeaua si o fac cum imi place mie (la munca, uneori n-am nici timp sa mananc sau ajung sa-mi beau cafeaua pe la ora 15.00 dupa-amiaza,cand sunt prea aglomerata de activitati).
Voi cum faceti, ce va tine in viata la munca?
mihamihaela
Postat: Friday, July 22, 2011 7:39 AM


Nivel: Ambasador

Intrat: 3/6/2011
Postari: 771
Locatia: giurgiu
interesanta tema.o sa revin .acum sunt in fuga.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed