Cartea mea de bucate - Bereea

Options Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Postat: Tuesday, January 24, 2017 10:31 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723

De curand am descoperit torturile acoperite cu glazura oglinda. La primul tort am gresit destul, dar am inteles unde:



A urmat al doilea tort. Nici acesta nu este perfect. Neavand termometru de bucatarie( se pare ca au disparut de pe suparafata pamantului ca nu gasesc nicaieri) am turnat glazura la.o temperatura un pic cam joasa. Dar...a iesit mult mai bine decat primul.
Deci, entrement cu lime, fructe de padure si lapte de cocos! Absolut divin la gust!





Continarea saptamana viitoare!
Anelise
Postat: Tuesday, January 24, 2017 10:51 AM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/4/2008
Postari: 17381
Locatia: Ro
Bereea, fara cuvinte! coeur
marivic
Postat: Tuesday, January 24, 2017 12:51 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 8/10/2007
Postari: 13404
Locatia: ,....undeva,prin Univers....
DIVIN arata....Eu una nici nu as manca......m-as uita la ele,fara sa le stricras sic
bereea
Postat: Wednesday, January 25, 2017 9:59 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
computerlove
endy
Postat: Saturday, January 28, 2017 4:18 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 6/8/2010
Postari: 2562
Locatia: tara mea orasul meu de munte
Foarte aratoase ! felicitarile mele , dar nu am inteles ce fel de glazura folosesti ? se gaseste la plic ?
bereea
Postat: Saturday, January 28, 2017 11:44 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
endy wrote:
Foarte aratoase ! felicitarile mele , dar nu am inteles ce fel de glazura folosesti ? se gaseste la plic ?


Multumesc. Glazura o fac eu in casa si nu e chiar simpla( si nici ieftina).
bereea
Postat: Monday, January 30, 2017 9:32 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
Entrement cu mango si kalamansi



roxinthya
Postat: Tuesday, January 31, 2017 11:50 AM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Ce sa mai zic? Am ramas cu gura cascata!!! Wow Wow Wow Wow
bereea
Postat: Sunday, February 19, 2017 9:40 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
roxinthya wrote:
Ce sa mai zic? Am ramas cu gura cascata!!! Wow Wow Wow Wow


computerlove
bereea
Postat: Sunday, February 19, 2017 9:41 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
Si...aventura continua!

Eileen
Postat: Sunday, February 19, 2017 10:57 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Superbe ca de obiceiBravoo Love Love
bereea
Postat: Tuesday, February 21, 2017 9:24 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
Eileen wrote:
Superbe ca de obiceiBravoo Love Love



computerlove
roxinthya
Postat: Tuesday, February 21, 2017 2:25 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Ce mai aventuraaaa!!!!love love love
bereea
Postat: Thursday, March 16, 2017 7:13 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22723
Entrement cu ciocolata alba aromata cu busuioc si insert de capsuni cu ghimbir , blat umed de ciocolata neagra.





kali
Postat: Friday, December 8, 2017 11:09 AM


Nivel: MEMBRU FONDATOR

Intrat: 5/27/2006
Postari: 14338
Clap Clap essen
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed