Cartea mea de bucate - Bereea

Options Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Postat: Wednesday, October 7, 2015 9:25 AM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/4/2008
Postari: 17381
Locatia: Ro
Bereea, ma bucur mult! computerlove Doar stii ca si noi ti-am spus de atatea ori sa faci un business la cat de priceputa si pasionata esti! Clap Tin pumnii! pupici
bereea
Postat: Wednesday, October 7, 2015 9:25 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
Multumesc!coeur Cine stie, poate-poate...
monica irimia
Postat: Monday, October 12, 2015 8:46 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 7/3/2010
Postari: 1943
Bereea, jos palaria, esti perfectionista, creatoare cu deosebit simt artistic culinar. Bravoo Bravoo Bravoo Bravo! angel computerlove
bereea
Postat: Tuesday, October 13, 2015 9:14 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
monica irimia wrote:
Bereea, jos palaria, esti perfectionista, creatoare cu deosebit simt artistic culinar. Bravoo Bravoo Bravoo Bravo! angel computerlove


pupici pupici
roxinthya
Postat: Tuesday, October 13, 2015 12:45 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Bere eu zic sa-i dai drumu' la treaba.
Felicitari
bereea
Postat: Tuesday, October 13, 2015 1:49 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
roxinthya wrote:
Bere eu zic sa-i dai drumu' la treaba.
Felicitari


computerlove
Eileen
Postat: Tuesday, November 3, 2015 1:41 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Bereea, te rog tare mult, caut de vreo 20min si netul imi merge f prost, stiam ca ai scris undeva cum faci tu pasta de zahar, fondantul dar numai nu mai gasescCray Cand ai tu timp poti sa mi-o dai si mie te rog DistanceKiss DistanceKiss

Edit : In final...am gasit dance dance

Asta este , nu ?

Quote:
550 g zahar pudra, 60 g miere de albine, 10 g gelatina hidratata.Se amesteca , dar atentie, e posibil sa nu intre tot zaharul sau sa mai trebuiasca.de asemnea, daca zaharul pudra nu contine amidon, trebuie sa adaugi tu un pic.


Acum intrebarea vine,gelatina granule, hidratata in 100ml apa rece ca pe plic, si apoi topita ?
bereea
Postat: Tuesday, November 3, 2015 3:26 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
Gelatina granule sau sub forma de foi o hidratezi in cate apa vrei, dar - atentie- nu o topesti decat cu 30 ml de apa.
bereea
Postat: Thursday, February 11, 2016 4:12 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
Ne-am mai distrat si noi cu o torat de carnaval, coloratissima, facuta aproape in intregime de Ale:



O alta torta din ciocolata fondente pentru cei aflati la dieta :





Flori de zucchine cu mozzarella in pastella si coapte la cuptor:



Supa crema de conopida si broccoli:


bereea
Postat: Monday, September 26, 2016 9:09 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
Cheesecake cu kiwi



bereea
Postat: Monday, September 26, 2016 9:11 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
...si ratatouille!



Eileen
Postat: Friday, December 16, 2016 1:52 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Bereea te rog tare mult da mi si mie o idee de prajiturica buna buna si ultra rapida. Pe net sunt multe dar nu am timp sa testez uff
Multuuuucomputerlove campfire
bereea
Postat: Sunday, December 18, 2016 5:31 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22724
bereea wrote:


Zilele trecute am gasit tot la doamna Gabriela o prajitura care arata grozav si are o denumire pretentioasa:" Le Moelleux au Chocolat". Bineinteles ca n-am rezistat sa nu o fac si mi-am dat seama - in momentul in care am gustat-o - ca este umplutura pastii mele cu ciocolata.



reteta este extraordinar de simpla:
-250 g ciocolata fondente
-250 g unt
-6 oua
-250 g zahar (eu am pus brun)
-40 g faina
Se topeste ciocolata pe bain-marie, se adauga untul. Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul si , cand sunt gata,se adauga ciocolata.Se pune faina si albusurile batute cu un strop de sare.Se coace circa 20 minute.Se serveste rece.



Uite, prajitura aceasta o recomand. Se face repede, se coace repede si, in combinatie cu inghetata de vanilie, e divina.
Eileen
Postat: Thursday, December 22, 2016 8:50 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Mul?umesccomputerlove
Pana la urma ma hotarasem la prajitura bounty. Dar la cumparaturi nu am gasit cocos decat la pungi f mari (1_2kgalcool )
endy
Postat: Tuesday, December 27, 2016 3:24 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 6/8/2010
Postari: 2562
Locatia: tara mea orasul meu de munte
Gospodine pricepute , va salut si vin sa va intreb ce sa fac ceva deosebit de revelion sa ma prezint in vizita si sa fie o incintare !
E vorba de ceva dulce sa incinte copiii dar si de o mincare mai aparte .Va multumesc !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed