Guest

Profil: Guest
Despre
Utilizator: Guest
Nivel: Guest
Nume real:
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: Barbat
Statistici
A intrat: Sunday, February 12, 2006
Ultima vizita: Tuesday, March 11, 2008 6:41 PM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Acnee in timpul sarcinii
Postat: Thursday, April 19, 2018 1:05 PM
Pana la urma nu conteaza suplimentul sau pastila cu care se face cura cat stilul de viata pe care il adopta persoana respectiva. Daca renuntam la dulciuri, la grasimi si facem si sport cu siguranta vor fi rezultate mult mai bune.

Subiect: Acnee in timpul sarcinii
Postat: Monday, April 2, 2018 12:49 PM
Eliminarea definitiva a cosurilor se poate obtine doar daca se urmeaza si un stil de viata adecvat pe langa cura cu suplimente sau cu pastile.Subiect: Ce trebuie sa stie o femeie
Postat: Monday, February 26, 2018 4:34 PM
CasandraE wrote:


Eu lucrez in SAP, adica sistemul informatic care controleaza tot intr-un supermarket. In cazul multinationalelor, gen Carrefour, Metro, etc, pentru care am lucrat, treaba sta exacy cum v-am spus. Nu stiu ce vi se pare ciudat, este vorba de bani multi, si este legal, adica marfa este scoasa din gestiune cu o zi inainte de a expira, si bagata in productie la raionul de preparate gatite. Sa nu-mi spuneti ca nu ati vazut chiar si in raft la vanzare pui sau alte produse care expira peste 1 zi sau chiar in ziua respectiva?


Confirm tot ce spune Casandra. Singura mentiune ca termenul de valabilitate nu indica cand se strica alimentul, dar tot ar trebui mai multa transparenta in ceea ce priveste ingredientele folosite.
Subiect: Lamaia elimina toxinele din ficat
Postat: Wednesday, February 21, 2018 11:37 AM
Pentru detoxifere un produs bunicel e si untoxin. Produsul asta chiar ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Am simtit-o pe propriul corp asta!

Subiect: Lamaia elimina toxinele din ficat
Postat: Tuesday, February 13, 2018 11:02 AM
Foarte buna reteta. Ghimbirul si usturoiul fac adevarate minuni cand vine vorba de eliminarea toxinelor din organism. Toxinele pot sa conduca la aparitia multor boli in organismul nostru.

Subiect: Caderea parului ce trebuie facut ca sa nu ne mai cada parul
Postat: Thursday, February 1, 2018 11:34 AM
Cineva zicea pe un alt topic despre ceva remediu naturist cu frunze de nuc fierte si te speli cu apa aia. Nu stiu cat de real e , inca nu am incercat asa ceva.

Subiect: Tratament cu usturoi
Postat: Tuesday, January 23, 2018 2:31 PM
Usturoiul este una dintre cele mai bune plante pentru sanatate. Sa fii sanatos nu e deloc greu. Cineva a lasat ca, cele mai eficiente plante pentru cresterea sanatatii sa fie gratis. Si avem aici: macesele, paducelul, usturoiul, armurariul. Practic niste maracini.....

Subiect: Se poate slabi rapid sau e mit?
Postat: Wednesday, January 17, 2018 4:15 PM
Se poate slabi sanatos , dar trebuie efort pe o perioada mai lunga. Efort inseamna dieta echilibrata, exercitii fizice in fiecare zi, un program de odihna adecvat, o gandire pozitiva. Eu am inceput sa beau si ceaiuri de slabit hello slim, dar mai mult pentru a ma energiza in fiecare dimineata.

Subiect: Lamaia elimina toxinele din ficat
Postat: Friday, January 12, 2018 2:43 PM
Toxinele din organism se pot elimina folosind si suplimente alimnetare pe baza de plante.

Subiect: Se poate scapa de sforait sau e necesara operatia?
Postat: Friday, December 15, 2017 2:16 PM
Cred ca sunt si ceva sprayuri care pot ajuta pentru decongestionarea nazala. Problema intervine cand sunt obstructionate caile vazale si atunci apare sforaitul. Un control la medicul orl-ist poate rezolva acest incovenient.