Nivel: Senior
Intrat: 02.03.2006 Postari: 5,262
| Foarte emotionant filmuletul multi pupici micuta Ema |
|

Nivel: Junior
Intrat: 27.02.2006 Postari: 1,307 Locatia: Bucuresti
| Da, si eu indraznesc sa cred ca mama printesei si cele 4 zane o vor face pe Ema bine!
Mari, sa-ti dea Dumnezeu multa putere si curaj! Sanatate Emei! |
|
Intrat: 08.01.2007 Postari: 6,682 Locatia: Israel
|
Frumos filmuletul , Mari....
|
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 13.02.2006 Postari: 13,472 Locatia: Printre voi!
| Inca un Filmulet cu Ema:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=22f8e7ebb67d383e335531&skin_id=1010&utm_source=otm&utm_medium=text_url |
|
Intrat: 13.02.2006 Postari: 5,302 Locatia: pe-aici
| Eu nu pot sa vad filmuletele, nu merge pagina . |
|

| delfinasa wrote:Eu nu pot sa vad filmuletele, nu merge pagina  .
Da, ai dreptate!!! Dar mai devreme le-am putut vedea. |
|

| delfinasa wrote:Eu nu pot sa vad filmuletele, nu merge pagina  .
Acum, poti sa-l vezi? |
|
Intrat: 13.02.2006 Postari: 5,302 Locatia: pe-aici
| Daaa, acum le-am vazut...impresionanta vizita in castelul cuvintelor...Ema, mult curaj si multa vointa, printesa! Si Mari, multa putereee!...Sigur veti reusi sa strabateti labirintul impreuna! Pupici de la noi sa va dam putina forta . |
|

Intrat: 01.03.2006 Postari: 4,939 Locatia: Ro
| Extraordinar filmuletul Taki...Ema e o scumpa si merita sa primeasca ajutor, ca de altfel fiecare copilas bolnavior. Mari, mult succesc si multa forta iti doresc |
|

Intrat: 22.02.2006 Postari: 4,839
| am vazut la TV o emisiune cu o mama care avea 4 copii autisti,erau mari intre 10-15 ani.Mergeu la programe speciale de mici si am ramas uimita ca prima data nu mi-am dat seama ca au autism.Fata de 15 ani era de o inteligenta rara, citea de rupea , avea camera plina de carti si stia toate alea, alta picta de ramaneai tu tablou, alta canta si dansa ,baiatul cel mic avea hobby chitara.Nu-ti vine sa crezi programele astea pt copii autisti ce pot scoate la iveala.Pacat ca la noi in tara e atat de greu de ajuns la ele,pot schimba vieti pur si simplu Sper ca si Ema sa reuseasca sa mearga in continuare la aceste lectii. |
|
|
Mari voiam sa te intreb, de asemenea, daca Ema ar avea nevoie de jocuri pentru dezvoltarea coordinatiei? Am vazut in magazine la noi niste forme, ca o perie si copii trebuie sa infinga cilindri de cauciuc colorati mici mici, dupa anumite modele in functie de culori, la urma se calca forma cu fierul si iese ca un tabloas. Am mai vazut aici si benzi lipicioase cu tot felul de desene, pe aceste benzi le presara nisip colorat, tot in functie de model, tot pentru dezvoltarea coordinatiei...
Doresc sa maresc cadoul.... doar sa stiu daca i s-ar potrivi aceste jocuri si daca nu sa-mi spui ce ai avea nevoie din domeniul rechizitelor....
pentru Ema
|
|

Nivel: Grupa mare
Intrat: 17.11.2006 Postari: 697 Locatia: Slobozia
| crysti, esti tare draguta...ema nu are dezvoltata motricitatea fina...ea acum invata sa infiga pionieze de plastic care sunt destul de maricele...cu nisipul mi-e teama ca-l baga in gura ( cam asa face), ea are nevoie de jocuri mai simple si cu obiecte mai ...mari, netoxice pt ca are inca tendinta sa bage in gura...
folosim plastilina care nu e toxica si acuarele la fel... pentru desen noi tragem niste linii cu evidentiator, apoi Ema deseneaza cu carioca sau creion pe acea linie, este promptata...
trebuie sa schimbam mereu jucariile pentru ca se plictiseste si trebuie mereu sa le caut in scop didactic...
ce ne trebuie si ar fi bun pt ea jocuri de lemn, nu doar cuburi ci diverse obiecte, puzzle din putine piese, ciocan cu cuie de lemn...etc
ce va de genul asta...sper ca m-am facut inteleasa cam ce face si ce-i trehuie Emei...
inca o data multumesc
|
|
| mari_paun wrote:crysti, esti tare draguta...ema nu are dezvoltata motricitatea fina...ea acum invata sa infiga pionieze de plastic care sunt destul de maricele...cu nisipul mi-e teama ca-l baga in gura ( cam asa face), ea are nevoie de jocuri mai simple si cu obiecte mai ...mari, netoxice pt ca are inca tendinta sa bage in gura... folosim plastilina care nu e toxica si acuarele la fel... pentru desen noi tragem niste linii cu evidentiator, apoi Ema deseneaza cu carioca sau creion pe acea linie, este promptata... trebuie sa schimbam mereu jucariile pentru ca se plictiseste si trebuie mereu sa le caut in scop didactic... ce ne trebuie si ar fi bun pt ea jocuri de lemn, nu doar cuburi ci diverse obiecte, puzzle din putine piese, ciocan cu cuie de lemn...etc ce va de genul asta...sper ca m-am facut inteleasa cam ce face si ce-i trehuie Emei... inca o data multumesc
Ok, Mari am inteles, stiu despre ce vorbesti... si ma voi orienta in magazin...
Am vrut sa-i fac Emei o surpriza, dar bine ca te-am intrebat, acum stiu exact ca are nevoie !!!
Intre timp pupici Emei...
|
|

Nivel: Grupa mare
Intrat: 17.11.2006 Postari: 697 Locatia: Slobozia
| ah ! ce bine kiki... multumesc pt informare...
pacat ca nupot atasa ce vreau...ma ajuta cineva, am o poza cu mesaj cu Ema ...dar e cam mare...
cine ma ajuta sa-mi dea pm cu mail
multumesc |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 14.02.2006 Postari: 36,450 Locatia: In casuta cu pitici
| Poza cu Ema
 |
|
|
Guest |