Nivel: Grupa mare
Intrat: 17.11.2006 Postari: 697 Locatia: Slobozia
| In lumea mea si a Emei...ma simt puternica... atunci cand se descopera lumea noastra...parca acele rotite incep sa umbla si in stomacul meu...si apa din ochi imi tasneste... dar stiu ca nu sunt singura si ca mii de mamici au lacrimi fierbinti ...care curg atunci cand copii nu ne vad... OAMENII ne privesc ciudat...se uita la copil si apoi la mama, unii se inchina altii se feresc...Incercam sa evitam lumea, incet -incet ramanem in lumea nostra...putinin ne inteleg suferinta, efortul, dorinta de a atinge NORMALITATEA...
Oamneii m-au privit ciudat si de data asta...pt ca stand la calculator am inceput sa plang...
Multumesc Adina Tulbure , ai reusit sa vezi in sufletele noastre, sa descifrezi sentimentele noastre si sa le pui pe hertie...si oamenii sa le inteleaga...
puteti viziona emisiunea la care am participat in direct pe prima opagina a abecedarului www.abecedar.com/primapagina.html
|
|

| nu mai scrie nimeni la nooi???
HELP EMA
|
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 14.02.2006 Postari: 36,450 Locatia: In casuta cu pitici
| Eu una citesc de fiecare data cand scrii...numai ca imi este foarte greu sa-mi gasesc cuvintele potrivite...prin ce treci tu, mi se pare cumplit de greu si eu personal nu pot exprima prin cuvinte! |
|

Nivel: Junior
Intrat: 04.10.2006 Postari: 4,932 Locatia: over the rainbow
| Kiki wrote:Eu una citesc de fiecare data cand scrii...numai ca imi este foarte greu sa-mi gasesc cuvintele potrivite...
la fel mi se intampla si mie, citesc, si raman fara cuvinte
bombonica Ema, sa de-a Dumnezeu sa-ti fie bine iar tie, Mari, sa-ti de-a putere sa treci peste toate |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 13.02.2006 Postari: 13,472 Locatia: Printre voi!
| Pe mine ma doare cand citesc aici, nici nu vreau sa-mi inchipui ce este in sufletul tau. Nu stiu ce sa mai scriu, pur si simplu nu am cuvinte.
Iti doresc multa putere si Emei ii urez o viata plina de bucurii si impliniri si sa treceti peste toate problemele cu brio!
|
|

| e bine sa stiu ca cititi despre Ema...si ca ma sustineti...
va multumesc!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 06.03.2006 Postari: 302 Locatia: Bucuresti
| Mari, chiar daca nu scriem sa stii ca intotdeauna suntem alaturi de tine si de Ema, macar cu sufletul daca nu putem altfel. Nici nu vreau sa ma gandesc cat iti este tie de greu, si nu pot decat sa te felicit ca faci tot ce iti sta in putinta ca sa iti ajuti fetita. Sanatate multa si sa dea Dumnezeu ca Ema sa ajunga un copil normal! |
|

Intrat: 14.02.2006 Postari: 3,896 Locatia: Bacau
| Cred ca toti citim povestea Emei si ramanem fara cuvinte. Partea grea este ca povestea voastra se intampla in Romania, cred ca daca locuiati intr-o tara avansata economic alta era situatia voastra. Multa sanatate |
|

| iata un articol care apare in pagina babyblog...http://www.babyblog.ro/speranta-unei-mamici
multumesc ANA pentru acest lucru
cu drag |
|

Nivel: Nou nascut
Intrat: 04.02.2007 Postari: 7 Locatia: Constanta
| Ema si Mama ei
[img]http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/1/t_IMG4452i_ffbam_e6323d0.jpg" />

Vorbind cu oamenii pe net iti formezi adesea o imagine a lor care dupa un timp ti se lipeste parca din suflet. Viata lor, problemele, gandurile , framantarile lor iti atrag adesea atentia sufleteasca intr-o lume pe care incet incet devine atat de familiara incat prietenii formati astfel devin la fel ca si cei pe care ii ai in viata reala. Am intalnit prima data mesajul lui Mari de ajutor pe un forum si atunci mi-a curs o lacrima pentru ea si m-am rugat sa reuseasca. Am citit in spatele cuvintelor perplexitatea si disperarea care te cuprinde cand copilul mult dorit, mult iubit , se inchide putin cate putin in lumea lui, iar tu asisti la acest proces parca neputincios de pe margine. Am citit in spatele cuvintelor ei perplezitatea care te cuprinde in fata mortii. Cand nimic si nimeni nu te mai poate convinge ca viata merita traita in continuare, cand aceste resurse trebuie sa izvorasca din interiorul finntei, interior care la randul sau este prabusit in neant . In conversatia cu un Dumnezeu al Vietii si al Mortii . Trecuse prin moartea parintilor si se gasea singura si izolata in fata propriului copil. Cine putea sa ridice bariera acestei singuratati? Scrisese un mesaj pe un forum. Nu era nici cel mai vizitat forum... nu era nici cel mai cunoscut forum. Si nici macar nu i se raspunsese. De luni de zile. Ma gandeam atunci la vocea ei atat de puternica , la drama prin care trece, ma gandeam atunci ca acel strigat inconvoiat in el insusi de incapacitatea de a mai striga... se va auzi candva, purtat de acelasi Dumnezeu direct in inimile celor care cauta. Oare nu asta facem noi ? Cautam ? Cautam o speranta atunci cand toti ne spun ca nu exista nici una!!!!! Cautam dragoste exact atunci cand ni se pare ca ea a disparut de pe fata pamantului. Ce ne face oare astfel? inca mai caut si eu rapsunsul la aceste intrebari :)
Am intalnit-o pe Mari ... si ma asteptam sa vad o femeie inalta - potrivita vocii pe care o are cand scrie. O femeie puternica, potrivita poverii care i s-a pus in spate. O femeie sensibila- potrivit jocului pe care trebuie sa il joace , mereu in fiecare zi...
Am intalnit insa o MAMA. Un om cald care m-a imbratisat cu zambetul pe buze desi nu ma cunoscuse "in direct" niciodata. Mica de inaltime, cu ochii de un verde-albastru aprins, ingrijita si distinsa, un om curajos. Asta am vazut pe chipul si in miscarile ei atunci. Cand ne-am intalnit avea de purtat o batalie. Si venise inarmata cu flori- cu florile iubirii pentru copilul ei. Cele mai puternice arme de care dispune o MAMA. Am avut in fata mama- leoaica aparandu-si puiul, luptandu-se si punand zalog viata ei pentru ca el sa aiba o viata mai buna, o viata NORMALA. Atunci, in clipa aceea am stiut ca va reusi!
Cand i-am ghicit lacrimile in spatele albastrului pe care adesea il vezi in florile Campiei Baraganului, si am ascultat vocea modulata in ritm tremurat, am stiut ca Dumnezeu o aude! Lacrimile ei sunt calite in focul suferintei si vocea ei poate deveni vocea celor care nu au inca voce. A copiilor invizibili !
draga MAri, dragostea invinge intotdeauna - iubirea ta se va materializa si vei reusi !!!!!!!
|
|

| forta imi vine si de la alte mame luptatoare, care m-au facut sa vad ...solutii, care m-au facut sa sper si sa lupt pentru ca Ema sa reuseasca ...
De multe ori ma simt foarte singura, dar de fapt sunt oameni care ma ajuta, ma sustin, ma incurajeaza..
Noi mamele de copii altfel...avem nevoie de incurajari ca sa putem castiga acesta batalie...continuam sa luptam , continuam sa povestim din experientele si gandurile noastre ca oamenii sa inteleaga ca acesti copii au o sansa...si trebuie sa fie incurajati...
sper ca Ema sa inceapa in toamna gradinita cu insotitor...sper sa se ajunga pana in toamna sa coopereze si sa reusim sa o integram in colectivitate...
DOAMNE AJUTA!
|
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 04.04.2006 Postari: 8,510 Locatia: Piatra Neamt, Romania
| Doamne, Mari! Ce cuvinte sa-ti gasesti cand sufletul ti se tulbura asa de tare? Si eu citesc si tac. Dar iti admir forta si taria de caracter. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe tine si pe Ema! |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 26.02.2006 Postari: 16,470 Locatia: pe o margine de lume...
| Va doresc mult succes si putere sa mergeti mai departe, pana la capat |
|

Intrat: 02.03.2006 Postari: 3,063 Locatia: Bucuresti
| Mari , imi pare ff rau ptr voi , sincer mi-au dat lacrimile citind acest topik.....nu am cuvinte si nu pot decta sa iti spun AI INCREDERE IN DUMNEZEU , CA SIGUR SE VA UITA SI CATRE VOI !!! ............IN REST CHIAR NU AM CUVINTE , nu pot nici macar sa imi imaginez ceea ce este in sufletul tau . Daca eu care am citi acesat poveste , deja mi-au dat lacrimile , ,,,,nu vreau sa ma gandesc la tine .....mult curaj in continuare si sanatate multa va doresc !!! |
|

Nivel: Nou nascut
Intrat: 04.02.2007 Postari: 7 Locatia: Constanta
| si fotografii cu Ema si Tutorii - au fost publicate cu acordul lor in cadrul campaniei de strangere de fonduri. Mama Emei a reusit sa convinga o asociatie din Slobozia sa se ocupe si de problema copiilor autisti. Mai mult de 5 familii care nu au acces la informatie si la internet vor beneficia astfel de eforturile , informatia si lupta acestei mamici :)

Iti tin pumnii mami de Ema si te astept cu vesti din ce in ce mai bune! |
|
|
Guest |