addelaroxana

Profil: addelaroxana
Despre
Utilizator: addelaroxana
Nivel: Membru
Nume real: Adela Roxana
Locatia Romania
Ocupatie:
Interese:
Sex: Femeie
Statistici
A intrat: Friday, July 11, 2014
Ultima vizita: Saturday, July 12, 2014 12:26 AM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Probiotice Bebelusi
Postat: Saturday, July 12, 2014 12:06 AM
Am probleme cu bebelusul care nu are pofta de mancare. Mananca putin, si nu ia in greutate din aceasta cauza. Analizele toate sunt ok. Oarecum si noi ca parinti am fost la fel, insa doctorii din ziua de azi te sperie cu tot felul de diagnostice, ca nu e bine sa fie slab, ca e sub greutate...etc.

Pe alte forumuri am citit ca au fost mamici care au dat la bebelusi probiotice pe baza de colostrum si au ajutat la reglarea metabolismului, si au dus chiar si la cresterea poftei de mancare.

Ce parere aveti si ce tip de probiotice recomandati?
Subiect: Asigurarea OBLIGATORIE a locuintei
Postat: Friday, July 11, 2014 11:58 PM
Asigurarea aceasta este o aberatie. Nimeni din familie sau din persoanele apropiate nu si-a facut asigurare obligatorie la locuinta si n-am patit nimic de atatia ani.

Toti agentii si site-urile au speriat lumea doar ca sa castige ei niste comisioane. RCA-ul este logic, ii protejeaza pe cei pagubiti ca sa-si recupereze daunele de aceea iti impune aceasta taxa. Nimanui nu i-ar conveni sa-si cumpere o masina noua de 10.000euro minim, si sa intre altu cu dacia peste tine si sa nu aiba nimic pe numele lui si sa te trezesti ca trebuie sa-ti repari singur/a masina.

La locuinta care mai este explicatia? Personal nu cred ca vor putea sa impuna aceasta taxa.
Subiect: Cardurile
Postat: Friday, July 11, 2014 11:51 PM
fdianamaria wrote:
Am gasit un site super interesant, cred eu, in acest segment. http://www.vreaucard.ro/
Voi ce card aveti?
Ce card folositi?
Ce parere aveti de cardurile de debit? Dar de cele de credit?

PS Cardurile de debit sunt cele pe care ne primim salariul nostru cel de toate zilele, iar cel de credit e cel cu maxim 3 salarii nete si dobanda aferenta.


Ca si card prefer visa classic de la Transilvania. Toate comisioanele sunt 0 in afara de interogare sold (2.5 lei daca nu ma insel). In rest nu exista administrare card, si nici comision la extragere. Plus de asta au destule bancomate raspandite in mai toate zonele.

Card de credit nu am avut niciodata nevoie. Cred ca este util daca il folosesti cu grija. Adica sa nu iei mai multi bani decat poti depune in perioada de gratie, si sa nu intarzii niciodata cu restituirea banilor, altfel dintr-un instrument foarte util se va transforma intr-unul foarte costisitor.

Subiect: Conturi pentru copii
Postat: Friday, July 11, 2014 11:43 PM
Personal recomand banca transilvania pentru persoane fizice. Am avut la ei si un cont de persoana juridica insa aveau comisioane destul de mari pentru cat ofereau.

In schimb la persoane fizice cele mai multe din comisioane sunt zero.

De curand am deschis un kidcont dobanda este de 4% la care se adauga si o bonificatie egala cu dobanda pe luna a12-a a anului in cazul in care nu scoti bani din contul kid.

Din ce am observat in conditiile semnate la deschiderea contului, nu sunt comisioane de administrare si nici de transfer intre contul propriu si contul kid.

Atentie insa la faptul ca bancile au obiceiul prost de a schimba conditiile, inclusiv dobanda, si de multe ori nu va informeaza. Bancile insa care se respecta trimit macar un email atunci cand au loc modificari contractuale.

Cel mai bine sa studiati cu atentie conditiile, si din cand in cand sa va uitati pe site-ul bancii daca apar modificari, sau chiar direct la o sucursala.