Nivel: Avansat
Intrat: 3/22/2010 Postari: 3091 Locatia: bacau
| Clalina,descrii durerea de care ma tot plang eu de saptamani intregi.Am ignorat o mult timp!Ma durea mai ales cand mergeam,cand faceam efort mai mare,cand eram obosita..nu mai zic!De ceva timp aveam episoade cu voma,ameteli si migrena ceea ce m a si determinat sa merg la doctor.Mi au gasit colecistul(fiere)incarcatsi marit + niste polipi pe el.Faptul ca ma doare sub coasta stanga iar colecistul e in dreapta se datoreaza faptului ca durerea reflecteaza .Sunt la regim acum plus tratament .Deci nu e de ignorat aceasta durere!Mergi la doctor fuguta ca sa nu ajungi ca mine .Multa sanatate |

Nivel: Avansat
Intrat: 10/25/2010 Postari: 1585 Locatia: italia
| giulia_mamik wrote:Clalina,descrii durerea de care ma tot plang eu de saptamani intregi.Am ignorat o mult timp!Ma durea mai ales cand mergeam,cand faceam efort mai mare,cand eram obosita..nu mai zic!De ceva timp aveam episoade cu voma,ameteli si migrena ceea ce m a si determinat sa merg la doctor.Mi au gasit colecistul(fiere)incarcatsi marit + niste polipi pe el.Faptul ca ma doare sub coasta stanga iar colecistul e in dreapta se datoreaza faptului ca durerea reflecteaza  .Sunt la regim acum plus tratament  .Deci nu e de ignorat aceasta durere!Mergi la doctor fuguta ca sa nu ajungi ca mine  .Multa sanatate
Multumesc mult am sa prind curaj sa merg. Multa sanatate iti doresc! |
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| buna,am si eu o problema de vreo luna dupa o petrecere cu mult alcool ma tot arde stomacul,înainte consumam alcool cam de 3 ori pe saptamâna sa zic asa,fumam,beam cafea mâncam aiurea dar în fiecare zi mâncam o ciorba sau o supa,în ultimul timp nu am mai consumat alcool decât în cantitati foarte mici (un pahar) nu am mai fumat dar daca beau iar sau fumez vreo 3 zile ma tot arde stomacul,daca manânc ok fructe fara alcool tutun cafea nu am probleme....ce ar trebui sa fac? (pâna acum nu am mai avut probleme cu stomacul) |
 Nivel: Maestru
Intrat: 10/17/2009 Postari: 8595 Locatia: Constanta
| Ar trebui sa mergi la medic. |