Ce teste de sarcina ati facut? Cat de elocvente au fost? > MIRACOLUL VIETII - PRECONCEPTIA SARCINA NASTEREA > Analize si teste pentru sarcina > Teste de sarcina Vol. II
Forum pentru copii 7 pitici Magazin copii 7 Pitici
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

Teste de sarcina Vol. II

Options Teste de sarcina Vol. II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Postat: 24 noiembrie 2007 10:04

Nivel: SAFIR

Intrat: 27.03.2006
Postari: 18,809
Ce teste de sarcina ati facut? Cat de elocvente au fost?angel
mirelah
Postat: 25 noiembrie 2007 13:31
Nivel: Guest

Intrat: 12.02.2006
Postari: 5
Azi maine ar trebui sa imi vina ! pana acum am facut 3 teste ultimul fiind azi dimineata si a fost destul de ciudat !Adica parca iesise si a doua liniuta foarte vaga dar pe orizontala nu pe verticala cum arata pe prospect dar pana am iesit din baie sa arat sotului meu .....a disparut ! Nu stiu ce a fost asta ! Ne dorim un bebe mult de tot ! Nu prezint nici un simptom de nici un fel ! Nu stiu ce sa cred.....dar mai aseptam
Kiki
Postat: 25 noiembrie 2007 14:51

Nivel: TOP TEAM

Intrat: 14.02.2006
Postari: 36,463
Locatia: In casuta cu pitici
Mirelah, bine ai venit! flowers
Ai rabdare, vine bebe cand te astepti mai putin! pupici
Alina
Postat: 25 noiembrie 2007 15:00

Intrat: 27.03.2006
Postari: 18,809
Kiki wrote:
Mirelah, bine ai venit! flowers
Ai rabdare, vine bebe cand te astepti mai putin! pupici

Subscriu!

Alina attached the following image(s):
welcome_05.gif

vivi25
Postat: 25 noiembrie 2007 18:53

Nivel: Grupa mica

Intrat: 19.11.2007
Postari: 215
Da, si eu am facut azi un test..sunt in ziua 22, si tot asa mi s-a parut ciudat. Am zis ca mi se pare mie, dar imediat dupa ce s-au scurs cele 5 minutele, stand cu testul intr-o anumita pozitie am vazut o a doua liniuta, dar slab de tot..aproape invisibila ce mai (nici macar nu folosisem prima urina de dimineata)...nici nu stiu ce sa zic, insa inca mai sper ca e destul de devreme..Weekendul viitor ar cam trebui sa imi vina (sper sa nu vina), asa sunt insa de emotionata, zici ca dau un examen si alta nufirstprize Saptamana asta mi-a dat doamna doctor sa fac niste analize pt detectarea toxoplasmozei si alte tampenii, analize de rutina, dinainte de sarcina si ma tenteaza ideea sa fac si un BHCG...dar mi-e teama, oare daca am abia 3 saptamani de la ultima menstruatie exista vreo sansa sa imi iasa la analiza de sange acel hormon specific sarcinii?
scratch
Miri
Postat: 25 noiembrie 2007 21:53

Intrat: 26.02.2006
Postari: 16,470
Locatia: pe o margine de lume...
Vivi, nu iti face griji inutile!Stai sa se confirme sarcina-succes!thumright -si apoi va trebui oricum sa-ti faci analizele.

Mirelah, bine ai venit la noi!flowers
vivi25
Postat: 26 noiembrie 2007 09:07

Miri..stii tu cum e..nerabdarea e la ordinea zileiras Am fost azi de dimineata sa imi ia sange pentru analizele date de ginecoloaga mea. Interesant a fost ca i-am zis tipei sa imi faca si Beta HCG sa vedem daca e sa nu vorba de sarcina si mi-a zis o chestie care m-a intrigat: ca sa nu ma bazez pe hormonul asta, ca nu stie daca in Z23 de CM se poate depista ceva (deci ar fi cel putin 7 zile dupa data ovulatiei) si ca abia in 5 zile se da rezultatul. Pai ce smekerie am facut???...mai niciuna ca mai stau 2 zile si vine ciclul. Din ce am citit de la voi aveam impresia ca analiza asta e mai sigura decat un test de sarcina si ca se afla relativ repede..In fine...m-am cam bosumflat..Imi place insa ca nu am nici un simptom de CM..eu in mod normal trebuia sa incep de saptamana trecuta cu sani durerosi..vad ca acum sunt un pic mariti si intariti si atata, in rest stau cumintei, nu ma deranjeaza!
Voi ce parere aveti?
Miri
Postat: 26 noiembrie 2007 15:33

Intrat: 26.02.2006
Postari: 16,470
Locatia: pe o margine de lume...
Vivi, sa fie asa cum iti doresti tu!Bafta multa!pupici
vivi25
Postat: 26 noiembrie 2007 17:34

Saru' mana Miri! Pup
vivi25
Postat: 27 noiembrie 2007 09:29

Mai fetelor, e ciudat...ieri dimineata am inceput sa am o durere surda, de parca mi-ar veni menstruatia. M-am speriat grozav, nu doar ca nu vroiam sa vina, dar era muuult prea devreme. Mie niciodata nu mi-a venit mai devreme cu 9 zile. Era chiar culmea. Pe la pranz, pana seara s-a potolit brusc si dintr-o datauff Seara, cand am ajuns acasa, iar m-a luat. Ma durea la stinghia piciorului, in ambele parti. Ziceai ca tragi de partea mea dreapta si stanga, ca sa imi intinzi burta. A fost o senzatie super naspa. Ma tot gandeam, zic ia sa vezi bucurie, ca o sa imi vina CM. Pe naiba, azi de dimineata nu mai am nici o senzatie de genul ala si nici CM nu a venit..Ce o fi fost?? Sunt cam ingandurata. Ma puteti ajuta cu un sfat ceva? Multumesc
oanalaurisa
Postat: 27 noiembrie 2007 12:10

Nivel: Senior

Intrat: 10.01.2007
Postari: 5,504
vivi25 wrote:
Mai fetelor, e ciudat...ieri dimineata am inceput sa am o durere surda, de parca mi-ar veni menstruatia. M-am speriat grozav, nu doar ca nu vroiam sa vina, dar era muuult prea devreme. Mie niciodata nu mi-a venit mai devreme cu 9 zile. Era chiar culmea. Pe la pranz, pana seara s-a potolit brusc si dintr-o datauff Seara, cand am ajuns acasa, iar m-a luat. Ma durea la stinghia piciorului, in ambele parti. Ziceai ca tragi de partea mea dreapta si stanga, ca sa imi intinzi burta. A fost o senzatie super naspa. Ma tot gandeam, zic ia sa vezi bucurie, ca o sa imi vina CM. Pe naiba, azi de dimineata nu mai am nici o senzatie de genul ala si nici CM nu a venit..Ce o fi fost?? Sunt cam ingandurata. Ma puteti ajuta cu un sfat ceva? Multumesc

Draga mea,nu te mai tortura singura,asteapta putin ,distrage-te cu alte chestii,apoi pe vineri fa un test de sarcina si mai vorbim.
Bafta!pupici pupici pupici
vivi25
Postat: 27 noiembrie 2007 12:50

nervi fool da...cred ca o iau razna de tot..ai dreptate oana..pe vineri mai fac un test!
Roxanel
Postat: 27 noiembrie 2007 12:54

Nivel: Junior

Intrat: 13.03.2006
Postari: 2,658
Locatia: Cararea Dragostei nr. 2
Alina wrote:
Ce teste de sarcina ati facut? Cat de elocvente au fost?angel

Eu am facut ClearBlue. Foarte elocvent. Rezultat corect din prima.
oanalaurisa
Postat: 27 noiembrie 2007 12:58

Nivel: Senior

Intrat: 10.01.2007
Postari: 5,504
Roxanel wrote:

Eu am facut ClearBlue. Foarte elocvent. Rezultat corect din prima.

Sunt perfect de acord cu tine! O prietena de-a mea a facut mai multe teste si doar ClearBlue i-a iesit din prima.
vivi25
Postat: 27 noiembrie 2007 14:30

Clear Blue de cand da rezultat pozitiv? Si cat costa?
Utilizatori in acelasi subiect
Guest

NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed
Threaded
Normal

Navigare forum 7 pitici
PRECONCEPŢIE ŞI FERTILITATE
Infertilitatea|Acidul folic|Băieţel sau fetiţa - tabelul chinezesc al naşterilor|Ovulaţia|Diferenţa de vârstă între copii|Calculator ovulaţie|Lipsa ovulaţiei - anovulaţia|Fertilizarea în vitro|Teste de sarcină|Teste de ovulaţie|Mai multe despre: preconceptie, fertilitate, perioadă fertilitate, test de fertilitate, astre calcul fertilitate, zilele de fertilitate, ceaiuri fertilitate, specialişti în fertilitate, sfaturi pentru fertilitate, investigaţii fertilitate, tratament fertilitate, calendar menstrual,acidul folic...
SARCINA
Calculare DPN|Contraindicaţii în sarcină|Fătul şi muzica|Sarcina fantomă|Etapele unei sarcini|Comunicarea prin atingere|Edemele de sarcină|Arsurile epigastrice|Greţurile în timpul sarcinii|Sarcina toxică|Plante contraindicate în timpul sarcinii|Mai multe despre: semne de sarcină, simptome sarcină, sarcina pe săptămâni, test de sarcină, calcul sarcină, nume copii, avort...
NAŞTEREA
Naşterea pas cu pas|Naşterea naturală|Operaţia cezariană|Complicaţiile operaţiei de cezariană|Scorul Apgar|Tipuri de anestezie|Bagajul pentru maternitate|Contracţiile de naştere|Epiziotomia|Ciclul menstrual după naştere|Mai multe despre : naştere, naşterea prin cezariană, video despre naştere, naşterea epidurala, sarcina...
DESPRE COPII : 0 - 1 AN
Alimentaţie copii 0-1 an|Siguranţă copii 0-1 an|Îngrijire copii 0-1 an|Dezvoltare copii 0-1 an|Mai multe despre copii 0 -1 an...
DESPRE COPII : 1 - 2 ANI
Alimentaţie copii 1-2 ani|Siguranţă copii 1-2 ani|Îngrijire copii 1-2 ani|Dezvoltare copii 1-2 ani|Mai multe aici despre copii 1 - 2 ani...
DESPRE COPII : 2 - 4 ANI
Alimentaţie copii 2-4 ani|Siguranţă copii 2-4 ani|Îngrijire copii 2-4 ani|Dezvoltare copii 2-4 ani|Mai multe despre copii 2 - 4 ani...
COPIII DE GRĂDINIŢĂ
Alimentaţie copii de grădiniţă|Siguranţă copii de grădiniţă|Îngrijire copii de grădiniţă|Dezvoltare copii de grădiniţă|Mai multe despre copiii de gradinita...
ŞCOALA ŞI ŞCOLARII
Şcoala - Învăţământul primar|Şcoala - Învăţământul gimnazial|Despre şcoli|Alimentare, îngrijire, creştere şidezvoltare şcolari|Mai multe despre copiii de scoala si scolarii...
ADOLESCENŢII
Alimentaţia adolescenţilor|Siguranţa adolescenţilor|Creşterea şi dezvoltarea adolescenţilor|Probleme specifice vârstei|Mai multe despre adolescenti si problemele lor...
COPILUL MEU - EDUCAŢIE
Codul bunelor maniere|Copiii şi limbile străine|Bunicii copilului|Comportamentul copiilor|Spălatul pe mâini|Cât şi cum ne ocupăm de copiii nostril?|Mai multe despre educatia copilului...
UTILE PENTRU COPII
Planşe de colorat|Desene animate|Poveşti pentru copii|Cântece pentru copii|Jocuri şi softuri educaţionale pe calculator pentru copii|Lecţii de pictură şi desen|Poezii pentru copii|Mai multe despre: copii, poze si imagini copii, nume copii, desene si planşe de colorat pentru copii, jocuri copii, poezi şi cântece pentru copii, poveşti copii, activităţi pentru copii...
VREAU SĂ FIU UN PĂRINTE MAI BUNCu ce îi lăsaţi să vă ajute|Smiorcăiala|Ce greşeli am făcut şi nu vom mai face|Ai devenit mămică - ce faci dacă eşti "asaltată" de sfaturi şi indicaţii?|Carti pentru mămici|Cu NU în braţe|Părinte de nota 10|Mai multe informatii utile pentru parinti...
PSIHOLOGIA COPILULUI
Ticurile copilului|De ce sunt copiii necooperanţi|Copilul stângaci|Copilul mic şi o nouă sarcină|Greşeli ale părinţilor, cum afectează psihologia copilului|Sindromul fratelui mai mare|Despre autism|Copilul hiperactiv|Tipuri de temperament|Mai multe informatii despre psihologia copilului...
PĂRINŢII ÎNVAŢĂ
Scaunul de maşină|Posturi de radio pentru copii|Înţărcarea|Creşa vs bonă|Trucuri de uitat suzetă|Cele 5 limbaje de iubire ale copilului|Accesele de furie şi violenţa la copiii mici|Căruciorul pentru bebe|Rolul tatălui în familie|Mai multe despre ce trebuie sa cunoasca un parinte...
SĂNĂTATE
Urgenţe primul ajutor|Lovituri puternice la sâni|Mamografia|Medicină alternativă|Boli şi afecţiuni|Operaţii diverse|Mai multe informatii utile din domeniul medical...
SĂNĂTATEA LA COPII
Vaccinări|Bolile copilăriei|Răceli, gripe, viroze de tot felul|Rahitism, anemie şi nu numai|Mami, mă doare burtica|Alergii de tot felul|Analize de sânge, radiografii, ecografii|Oftalmologie şi ORL|Febra, inamicul nr 1|Dermatologie|Mai multe despre problemele de sanatate specifice copiilor...
FARMACIA 7 PITICI
Medicamente pentru bebeluşi şi copii|Suplimente naturiste şi vitamine|Cosmetice pentru copii|Medicamente pentru adulţi|Suplimente naturiste şi vitamine pentru adulţi|Dermato-cosmetice|Mai multe informatii utile din domeniul farmaceutic...
CORPUL UMAN - SISTEME
Sistemul digestiv şi problemele lui|Sistemul respirator şi problemele lui|Sistemul circulator şi problemele lui|Sistemul urinar şi problemele lui|Sistemul nervos şi problemele lui|Sistemul osos şi problemele lui|Sistemul reproductive şi problemele lui|Mai multe despre corpul uman, sistemele principale si problemele de sanatate care pot apare...
STOMATOLOGIE
Fluorul la copii şi prevenirea cariilor|Erupţia dinţilor|Extracţia dinţilor de lapte|Preţuri pentru diverse lucrări stomatologice|Detrartrajul

Main Forum Rss Feed RSS

Magazin corpuri de iluminat - Euro Iluminat
©7p.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea 7p.ro şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@7p.ro.