Nivel: Junior
Intrat: 11.01.2009 Postari: 2,481 Locatia: nicaieri....
| Am o mare dilema. Ce se intampla. Acum 3 zile am sesizat ca gaza mea miroase a medicamente. Ea dormea si mi s a parut prea invelita. Asa ca i am dat paturica la o parte si am simtit miros de medicamente . Dimineata la fel. Si de atunci cand doarme asa miroase. Acum abea s a trezit si am pupat o pe gatut si miroase a medicamente. Ce o fi? |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 13.02.2006 Postari: 5,306 Locatia: pe-aici
| Koko, nu cumva mirosul pe care-l sesizezi la ea cand doarme este de la transpiratie? Copiii transpira mult cand dorm si transpiratia lor are un miros mai aparte decat cea a unui adult; poate de asta il poti asemana cu cel de medicamente. |
|

| delfinasa wrote:Koko, nu cumva mirosul pe care-l sesizezi la ea cand doarme este de la transpiratie? Copiii transpira mult cand dorm si transpiratia lor are un miros mai aparte decat cea a unui adult; poate de asta il poti asemana cu cel de medicamente.
Asa m am gandit si eu...dar pana acum nu mirosea asa |
|
Intrat: 17.03.2008 Postari: 6,476
| ia antibiotice in perioada asta?
|
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 19.11.2006 Postari: 10,718 Locatia: belgia
| Koko,de cum am citit postarea m-am gandit si eu,la fel ca Delfinasa,la transpiratie. cu Lara am problema asta,asa ii miroase doar parul cand transpira,intepator,aduce a medicamente. |
|

| bulibuli wrote:ia antibiotice in perioada asta?
Nu. Chiar cand lua nu mirosea asa. Ea transpira noaptea , mereu ma duc la ea dupa ce adoarme dar v am zis de 3 zile miroase asa. Si la somnul de pranz ... |
|
Intrat: 13.02.2006 Postari: 5,306 Locatia: pe-aici
| Mai verific-o inca cateva zile si daca nu-i trece, vedeti un doctor. Dar eu tind sa cred ca e transpiratia ei. S-ar putea din cauza dietei sa aiba mirosul asta . |
|
Intrat: 17.03.2008 Postari: 6,476
| intr-adevar, depinde ce mananca, sunt si alimente sau unele antibiotice care contin substante ce se elimina in urina si transpiratie si ii pot da un miros. |
|
|
Guest |