Nivel: ALBA CA ZAPADA
Intrat: 12.02.2006 Postari: 13,632 Locatia: Bucuresti
| Se spune ca atata timp cat este in burtica fatul raspunde la diversi stimuli, mai ales la muzica.
Voi i-ati pus lui bebe muzica ? Cum a reactionat ? A devenit mai activ ? S-a potolit din suturi ?
Eu am tot ascultat cat am fost insarcinata cu Andrei CD-urile de la cutiuta muzicala.
Am incercat sa ascult si altceva, dar ma cam lua la suturi, asa ca am renuntat. |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 13.02.2006 Postari: 6,678
| Eu in prima sarcina am ascultat putina muzica religioasa...brusc, in sarcina,parca nu mai imi placea muzica pe care o ascultam inainte de sarcina, parca era prea trista, prea lalaita, apoi, ce am ascultat cu mare placere a fost coloana sonora dela "Dirty Dancing" cu sonorul la maxim,Gil Dobrica, Gica Petescu, mult prea putina muzica clasica comparativ cu cat ascultam inainte...cred ca d'aia a iesit Matei asa vesel ...
Acum, ce sa zic, sunt dependenta de Radio Romantic, dar cine stie, in 8 luni cate mi-au mai ramas, mi s-or modifica iarasi gusturile ! |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 04.04.2006 Postari: 8,510 Locatia: Piatra Neamt, Romania
| Felicitari, stelute! Acum am vazut ca esti insarcinata! Sa ai parte de o sarcina linistita, fara probleme specifice... Si multa sanatate, mamico! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Felicitari, stelute! Acum am vazut ca esti insarcinata! Sa ai parte de o sarcina linistita, fara probleme specifice... Si multa sanatate, mamico!
 |
|
| In ultimul timp imi place sa ascult multa muzica vesela, dar tot veke, muzica din anii 60,70,80, kiar si 90, dar in nici un caz "noutati"...si ritmata sa fie ... |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 24.06.2007 Postari: 208 Locatia: Bucuresti
| Eu am ascultat mult Mozart si pentru ca imi place mie, dar e si cea mai recomandata muzica pentru bebelusi, chiar si in terapii, in calmare. Acum s-o vad cum va reactiona la ce-a ascultat in burtica dupa ce se naste.... |
|

Nivel: Junior
Intrat: 02.11.2007 Postari: 2,320 Locatia: RO
| Jasmine wrote:Eu am ascultat mult Mozart si pentru ca imi place mie, dar e si cea mai recomandata muzica pentru bebelusi, chiar si in terapii, in calmare. Acum s-o vad cum va reactiona la ce-a ascultat in burtica dupa ce se naste....
sa stii k nu toata lumea il recomanda Mozart, mai ales unele cercetari chiar au demonstrat k lucrarile scrise in perioada in care a suferit de boala care i-a adus moartea, nu numai k nu sunt benefice, din contra, pot provoca anumite stari neplacute.... ash k ai grija - Mozart e bun, dar cu moderatie
P.S. lucrarea mea de licenta e despre terapia muzicala deci, chiar sunt in domeniu si nu scriu doar de dragul de a ma afla in treaba |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 24.06.2007 Postari: 208 Locatia: Bucuresti
| Mersi, stai linistita ca aleg piesele cu grija pentru ca si eu cant la pian |
|

Nivel: Junior
Intrat: 14.10.2007 Postari: 2,531 Locatia: intre prietene dragi...
| De la ce varsta poate bebele auzi muzica din exterior??? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 04.11.2009 Postari: 394 Locatia: Australia
| la noi cand ascultam "The Nutcraker - Spargatorul de nuci" dam din picioruse, din ce apucam...cum se termina muzica cum ne linistim. tati a zis ca ne face balerina |
|
Intrat: 18.02.2006 Postari: 6,556
| Am remarcat si eu suturile...dar mie mi se pare ca muzica le stimuleaza Asadar muzica si/ sau voci de copii= meci! |
|
|
Guest |