Felixuca sunt frumoase modelele postate de tine, imi place ultimul in mod deosebit
Uzzy super bijuterile tale, incearca sa lucrezi putin la finisaje, stiu, stiu foarte bine ca genul acesta de bijuterii sunt foarte greu de realizat, dar cu asa poze clare se vede totul

|
Buna Ramo si bine ai venit.
Daca studiezi de la capatul acestiu topic sunt zeci de linkuri spre site-uri de margelute, nu stiu cat de specifica poate sa fie o trimitere de a mea, deoarece poate diferi de stil, concept si gusturi. Stiu ca este o munca migaloasa insa vizionarea si alegerea modelor de pe net nu poate sa fie o munca usoara, daca mai gasesc linkuri deosebite am sa le postez
Mult succes in continuare si sa ne arati ce faci!

|
Uzzy felicitari sunt chiar frumoase

|
Arata superb Delfinasa :-) imi place la nebunie, aveam un link de scrapbook interesant dar trebuie sa il caut, este in ebraica dar super interesant

|
Lia masina de cusut nu a venit cu un manual ? Ar trebuie sa fie pe net ceva manuale on-line. Nu cred ca trebuie sa fie prea complicat de folosit Success

|
Uzzy chiar sunt superbe !! Felicitari

|
Foarte frumoase fetelor !!

|
Anabela esti atat de dulce Oana iti sta superb, arati fericita Taki, I love it !!

|
Sharamir wrote:Bun gasit tuturor!Scuze ca nu m-am prezentat aici.Am aterizat direct la tricotaje.Sunt mamica fericita a fetitei Sharon care are 9 ani si a baietelului Amir de numai 10 luni.Imi pare bine ca v-am gasit.ati ajuns ca un drog pt mine si sunt bucuroasa si onorata sa fiu printre voi.Salutare tuturor si bun gasit!!!
Bine ai venit draga mea !! Si eu tot din Israel sunt, sa iti traiasca copilasii si da-ne mai multe informatii despre tine poate ne intalnim

|
Raly chiar ca este frumoasa, felicitari

|