Ce nenorocire!!!! Eu, de cand am aflat, nu ma mai pot uita la stiri... mi se face rau... DD sa aiba grija de sufletelele lor...

|
Foaaaarte frumos si lejer de urmarit si "carat" copiii la plaja!! Bine de stiut -multumim, Adriana! ...vilele se cer la agentia de unde iei biletul, sau acolo, la fata locului se "aranjeaza"?!
Concediu placut in continuare!!

|
Iata-ma si acum (dupa 3 ani de la postarea mea si dupa altii, mult mai multi), tot fan inrait cola ...din pacate!!!! Nu e buna, dar noi -eu si tati- o preferam. Bine ca am mai rarit-o, adica nu mai luam cu baxul acasa; insa la petreceri, vizite, terase... etc -tot cola servim . Copiilor nu le dam sub nicio forma (de fapt, niciun fel de sucuri acidulate nu primesc!)

|
danab wrote:Sa nu uit: Miruna mananca de 3 ori mai mult decat nepotica de 2,9 ani si are aceleasi kilograme ca ea (15)
...si mai putin decat Luca al meu (16) ...insaaaa, e d`soara; asa trebuiesc sa fie Miss-urile
Nici Deea nu mananca orice (ca Luca)... e sclifosita tare (ca ma-sa)! Mananca orice fel de ciorbita, n-o alege; insa la felul 2 e jale. Nu mananca decat cateva feluri 2... nu vrea varza, dar nici cartofi prajiti, dacat extrem de rar (poate o data/luna) ...surprinzator, nu?! Prefera piureul cu ciocanele sau snitzele, mancarica de cartofi sau rosii, spaghete/melcisori cu carne si pilaful. Atat! Legume... in mancare, da; crude, decat rosiile, usturoiul si ceapa. Nu mananca niciun fel de salata; nici de vindete, nici de boeuf... nimic murat. Si eu gatesc mancaruri special pt. ea; pe care stiu ca le mananca ea, ca sa evit scandalurile... Luca, se conformeaza! (bine ca nu-i am pe amandoi mofturosi!).

|
Liz, si noi tot in Sunny Beach mergem -la fel ca si anul trecut, insa la alt hotel. Anul trecut am luat all inclusive si a fost destul de ok... era mancare/bautura muuuutla/diversificata (eu +2 kg, Dragos +3 si Deea +700 g. ), aveai ce alege -dupa parerea mea- oricat de pretentios ai fi. Atat doar ca, intre mese, ceea ce consumam (sucuri, inghetate, etc... ca de mancare nu mai era loc), plateam. Cred ca exista un bar in interiorul hotelului de unde-ti putei lua fara bani, insa noua ne era lene (+2 copii cu noi) si luam de la barul de la piscina, unde era contra cost (asta nu mi se parea chiar normal, fiind all!). In fine, per total noua ne-a placut, de aceea tot in Sunny Beach mergem si anul asta, numai ca -cum spuneam- am schimbat hotelul si am luat si ultra all inclusive ...poate asa avem gratis si de la barul de la piscina.
Eu zic... Lizuk, vacanta minunata, timp frumos si relax total

|
loredanapal wrote:.. mie nu mai stiu ce mi-a mai spus ca era prea frumusel ca sa mai fiu atenta si la ce zice ...prilej bun de inca o vizita la "frumusel"
Pana atunci, bineinteles ca-ti faci periaj dentar, cel putin de 2 ori/zi (dimineata si seara)...

|
Oana, sa va fie de bine! ...iti place, nu-ti place , amintesc si eu de poze, asa daca spunem mai multe, poate te mobilizezi

|
Da, Buli, iti sta super bine tie! Mie imi plac palariile, dar eu nu port...

|
daaaa, de dragul lui

|
ne salvam impreuna!
Ala e Dani Otil? Pai, mai Shirel, tu ai pus o poza mare cu modelul blugilor si una mica-minuscula cu purtatorul... nici cu dioptrii duble nu s-ar vedea cine-i in poza 2

|