Nivel: Junior
Intrat: 22.10.2009 Postari: 1,301 Locatia: orasul unde soarele saruta marea
| Va propun o tema care se adreseaza atat celor cu putin timp la dispozitie cat si cu mult timp la dispozitie.
Poseta, geanta,portmoneul,husa de telefon sau ghiozdanul meu sau al copilului meu
REGULAMENT: 1.Durata concursului 15.07.2010-14.08.2010 2.Perioada de votare 15.082010 ora 00.00 pana la data de 16.08.2010 ora 23.59, uramand anuntarea castigatoarei 3.Poate participa orice persoana inscrisa pe forum pana la data de 01.08.2010(astfel vor avea posibilitatea si cei inscrisi dupa inceperea concursului sa participe si sa aiba timp de executie) 4.Obiectele pot fi tricotate si/sau crosetate 5.Minim 2 poze din timpul lucrului intr-un cadru familiar(iar daca se poate si datate ar fi ideal pentru a nu se mai crea discutii.) 6.perioada de concurs se poate mari la cerere. 7.Certurile sunt interzise.Orice sugestie sau critica o astept pe PM. Toate acestea fiind zise va urez din tot sufletul SUCCES
INSPIRATII RuxandraS attached the following image(s):
|
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 09.11.2008 Postari: 16,990 Locatia: ...langa familia mea iubita
| Super |
|

| altele RuxandraS attached the following image(s):
|
|

Intrat: 11.04.2010 Postari: 1,265 Locatia: Baia Mare
| Frumoasa tema. Cel mai mult cred ca se bucura Anabella si ar trebui sa-si "faca" o colectie de gentute, nu sa-si cumpere. De cumparat oricine stie. Spor la treaba fetelor! Anabella, cat mai multe gentute facute de tine, ca au mai mare valoare. |
|

| sper sa va placa, eu m-am straduit sa strang o colectie bogata de inspiratii, in speranta ca macar una va va placea si ve-ti zice: "Asta e a mea , hai sa ma apuc sa o fac!" |
|

| Irinuta wrote:Frumoasa tema. Cel mai mult cred ca se bucura Anabella si ar trebui sa-si "faca" o colectie de gentute, nu sa-si cumpere. De cumparat oricine stie. si daca imi cumpar,care ar fi problema?nu inteleg,stie oricine sa cumpere stiu si eu...
Ruxi cate modele,am ramas fara cuvinte!! |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 22.04.2009 Postari: 5,752 Locatia: Dambovita
| Ruxandra super tema!Si ce modele frumoase ai pus! |
|

| multumesc, ma bucur ca va place. va astept sa incepeti.azi alegetiva materioa prima ca maine va astept cu andrelele si cu croseta in mana gata de lucru |
|

Intrat: 08.09.2007 Postari: 1,365
| Ce tema frumoasa! Chiar ma atrage...
Of, asta ar insemna sa abandonez rochita inceputa pentru concursul ce tocmai s-a terminat. Unde gasiti voi atata timp sa le faceti pe toate?
Ruxi, multumim pentru toate modelele alea multe si frumoase. Ai de unde alege. |
|

| valentina wrote:
Of, asta ar insemna sa abandonez rochita inceputa pentru concursul ce tocmai s-a terminat. Unde gasiti voi atata timp sa le faceti pe toate?
asta ma uitam si eu vreau sa le fac pe toate dar de unde timp,sunt deschise 3 concursuri si cam cu acceasi perioada,am inceput palariuta,sunt la mai bine de jumate,vreau sa fac si gentuta dar vreau si paturica,offf de unde atata timp?? |
|

Intrat: 11.04.2010 Postari: 1,265 Locatia: Baia Mare
| Anabella wrote:si daca imi cumpar,care ar fi problema?nu inteleg,stie oricine sa cumpere stiu si eu...
Nu e absolut nici o problema, ca doar de aia sunt facute magazinele, dar n-am spus-o cu rautate. |
|

| Irinuta wrote: Nu e absolut nici o problema, ca doar de aia sunt facute magazinele, dar n-am spus-o cu rautate.
aha,bine |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 24.09.2007 Postari: 320 Locatia: Iasi
| vin si eu cu o idee care mi-a placut; nu prea imi place modelul, insa ideea e buna: pt biberon sau sticluta de apa
 |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 03.12.2009 Postari: 114 Locatia: MEDGIDIA
| Eu chiar doream sa-mi fac o poseta la fel cu rochia. |
|
 Nivel: Grupa mare
Intrat: 02.11.2009 Postari: 648 Locatia: Bistrita
| Pe mine m-au convins pozele Anabellei de la gentutze sa ma bag si eu la o geanta asortata cu o rochitza de gala.Eu nu port gentzi niciodata,exceptie fac la nunti. |
|
|
Guest |